Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/novabuild/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2729

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/novabuild/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2733

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/novabuild/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
About us | NOVABUILD

Кои сме ние?

NovaBuild изпълнява цялостното управление и реализиране на жилищни сгради на територията на гр. София. В своята дейност прилагаме бизнес структура, която включва: планиране, проектиране, осигуряване на инвестиции, изпълнение на проекта, реализиране на продажби, комуникация с клиентите – от избора на най- подходящо жилище до подписване на договор за покупко- продажба.

Как строим?

Нашите жилищни сгради се отличават с модерен архитектурен дизайн, функционалност на жилищните площи и максимален комфорт и уют. Това съчетание заема ключова роля в изграждането на нашите обекти. За тази цел ние използваме материали с доказано качество и залагаме на техническо изпълнение с водещи съвременни системи и технологии. Ние в NovaBuild знаем, че дългогодишният опит на компанията, високото качество на строене, впечатляващите архитектурни решения, както и стабилната основа, върху която стъпваме са гарант за спокоен живот.

В основата на нашия инвеститорски подход стоят

-Прецизното планиране на всеки елемент от цялостния проект.
-Техническо изпълнение с водещи съвременни системи и технологии;
-Внимателна селекция на строителните материали;

Специалното внимание и прецизното планиране на всеки елемент от цялостния проект –  локация, изложения, брой спални, големина на помещенията, функционалност на разпределенията, достъпи към сградата, паркоместа и гаражи. Тези елементи са истинският гарант в създаването на модерен, комфортен и сигурен дом, който предоставя всички съвременни удобства за по-спокоен живот!

КОФРАЖ


Новата система за кофраж “DOKADEK”, скъсява сроковете на производителност и повишава качеството. Тя се използва за колоните по етажите и за вдигане на самите плочи.

ЗИДАРИЯ


Зидарията на грубия строеж се изпълнява с австрийски тухли – “WIENERBERGER”. Те са възможно най- добрият избор за качествена топло и шумоизолация. За поставяне и залепване на тухлите се използва, немския варов разтвор- “BAUMIT”. Спряли сме се на него, защото опитът ни е показал, че с него се постига завидна здравина.

ЕЛЕКТРО и ВиК


При изграждането на електроинсталациите, указанията на проектантите се следват стриктно. Работи се с български кабели, защото са по- меки и по- удобни за обработка. За ВиК инсталациите се използват висококачествени материали с доказана световна практика и с 50 годишна гаранция или повече. Тръбите са тип “ПВЦ” със специално покритие. Всичко се изпълнява точно, както е заложено по проект.

ГИПСОВА МАЗИЛКА, ОБЩИ ЧАСТИ И ПАРАПЕТИ


Вътрешната гипсова мазилка е на австрийската фирма- “Röfix”. Тя е олекотена и не натоварва сградата. За общите части, използваме гранит, устойчив на износване, който допринася за уюта на сградата. Парапетите, стандартно са алуминиеви.

ДОГРАМА


Дограмата в обектите ни е: “REHAU” или “ROLLPLAST”. Партньорството ни с тях е дългогодишно, защото са се доказали със своето качество и издръжливост. Прогнозният им живот е поне 50г. Стандартно се използва петкамерен профил, защото в нашия климат не се изисква по- плътна изолация, като в северните страни. Производството на профилите се извършва в Германия, а тук се изработват самите прозорци.

СТЪКЛО


Стандартно слагаме двоен стъклопакет, но клиентът винаги има право да избере и троен, ако желае. Стъклото на дограмата е със специални качества (флоатно или нискоемисионно)- пропуска светлина, но не позволява на топлината да излиза от него, така се намалява загубата на топлина с около 30% и през зимата се спестява от отопление.

ИЗОЛАЦИЯ


Основната цел на компанията ни е да строим добре изолирани, енергоспестяващи сгради, гарантирайки по- малки сметки за отопление и вентилация. Изолационната ефективност започва още от градежа. В немските тухли на “WIENERBERGER”, има много на брой, клетки въздух, които не позволяват на студа да проникне до вътрешната страна на стената, абсорбирайки топлина от помещението и така го изолира. За външните мазилки се използва “BAUMIT”, давайки до 10г. Гаранция, според вида им. За покрива се използва висококачествена топло- и пароизолация.

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВА И ТЕРАСИТЕ


Хидроизолацията на покрива също е с 10г. гаранция, като през това време, ако се прояви проблем се отстранява от изпълнителя- за негова сметка! Всички открити тераси се правят с изолационни плоскости XPS 12cm + хидроизолация. При желание на клиента могат да бъдат поставени и плочки по избор.

ж.к. Хаджи Димитър, ул. ,,Резбарска'' №31

sales@novabuild.bg

0888555355